Annuleren & Retourneren

WAT TE DOEN BIJ ANNULEREN OF RETOURNEREN: ANNULEREN

Het annuleren van een bestelling is, zolang deze nog niet is verstuurd, kostenloos.

Annuleert je de bestelling nadat deze aan je verzonden is, dan dient je het pakket bij bezorging te weigeren. Indien Lozeman Tuinmachines BV reeds een betaling van je heeft ontvangen, zullen wij de aankoopsom, na goede ontvangst van de retourzending, aan je terugstorten. De gemaakte verzendkosten zullen hierop in mindering worden gebracht (alleen als je de bestelling aan de deur weigert en ongeopend laat meenemen door de bezorger).


RETOURNEREN

Je heeft een retourneringsperiode van 7 werkdagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van levering. Uitzondering hierop zijn speciaal voor je geassembleerde producten. Het product kan alleen ongebruikt en in de originele, onbeschadigde verpakking geretourneerd worden. Zie voor meer informatie artikel 4 van onze algemene voorwaarden.


Wilt je de gehele bestelling retourneren? Reeds in ontvangst genomen artikelen dient je terug te sturen naar onderstaand retouradres. Lozeman Tuinmachines BV zal de gehele aankoopsom, inclusief de berekende verzendkosten aan je terugstorten. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor uw rekening.


Ook bij het retourneren van een deel van uw bestelling zijn de verzendkosten voor uw rekening. De aankoopsom van het door je geretourneerde deel van de bestelling zal aan je worden teruggestort. Verzendkosten worden in dat geval niet gerestitueerd.


Alle annuleringen, ruilingen en retourneringen dienen schriftelijk aan Lozeman Tuinmachines BV kenbaar te worden gemaakt. Dit kan via e-mail, fax of post. Je dient hierop in ieder geval uw volledige naam en factuurnummer te vermelden. Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen (bij vooruitbetalen) hebben wij tevens uw bankrekeningnummer nodig. Klanten uit Belgiƫ dienen tevens het IBAN en BIC/Swift nummer van hun eigen bank te vermelden.

Let op: het rekeningnummer dat je opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan je de betaling aan Lozeman Tuinmachines BV heeft gedaan. Dit i.v.m. eventuele fraude met terugbetalingen.


Eventueel reeds betaalde bedragen worden binnen maximaal 14 dagen aan je terugbetaald.


RETOURADRES:

Lozeman Tuinmachines BV

T.a.v: Afd. Webshop activiteiten

Bemmelseweg 64

6662 PC Elst (Gld.)